Senaste veckans morgon promenader har varit i mörker, precis så mörkt att pannlampan skulle varit bra den första kvarten, men jag har inte fixat till nån lampa ännu, vill helst vara utan i varje fall september månad ut…

Kvällspromenaden har också blivit i lite skumt ljus.. Men snart är det vinter och en massa vitt överallt istället!?!

Vovvarna är i form, Rex går med tratt och äter pencillin, resten av gänget är som vanligt, mer eller mindre stolliga!

I kväll tog jag tag i husbils städningen från helgen. dammsugit och städat så den är ren och fräsch, hundbäddarna är ute för tvättning mm. Behövdes verkligen efter söndagens smutsväder i Hudik. Kylen är noga urstädad. Nu gäller det bara att se till och tvätta den också. Det behövs verkligen!

Sen är frågan om jag ska ställa av den eller köra den till Rättvik i november… Skulle vara såå skönt med husbilen där. Men frågan är om det blir för kallt?!?!

Ska kolla upp det, annars är det dags att ställa undan för säsongen, gillar verkligen min husbil, den har funkat såå bra denna sommar!!

Jag har massor med saker att ta rätt på hemma, finns mängder av katonger med mer eller mindre bra saker i, de mesta från Öland, sen vi tömde sommarhuset vid midsomras. Skulle behöva ett par veckors semester…

På lördag är det sista agilitytävlingen för sommar säsongen, det blir i Hofors. Ska bli kul! Gillar att tävla i Hofors!