Efter tre års strul med Finska kennelklubben med Idas agilitychampioinat.

Ida vann en hoppklass på Åland i september 2007, detta skulle ge henne Finska Agilitychampionatet, även om det var hoppklass enligt Finska regler, då Finland inte hade delat mellan agility och hoppklass på den tiden.

Men av någon anledning ville dom inte det, utan sa att det berodde på att hon vunnit hoppklass och inte agilityklass…. Suck kunde alltså inte ens sina egna regler!

I maj 2009 så vann Ida en agilityklass på Åland, så då tänkte vi att nu ska strulet vara klart. Jag skickade ett brev till FKK och förklarade att det var betalt och när vinsten tagits och hänvisade till deras egna resultatlistor. Inget hände på väldigt länge. Sen tog jag kontakt med Dan och Ninna på Åland och dom som behärskar Finskan har pratat med FKK som inte meddelat mig att dom bara vill ha kopia på tävlingsboken, så ska det fixa sig… Hm… ska man behöva ringa och tjata? Stog inget om kopia på tävlingsbok i ansökan om Championat.

Sommaren 2009 fick Finland nya regler, så nu kan man bli både hopp och agilitychampion!

Men efter Ninnas hjälp så är allt nu fixat och i dag kom det!

Men hur kan det vara möjligt att man blir champion efter en vinst som togs innan regeln ändrades?

Måste finnas massor med Finska hundar som är dubbla champions redan?

Tänka att dom inte kan sina egna regler ens. Men det eftersom hon är registrerad som dubbel champion i Finland nu, så är det inte mycket att göra! Hon kan inte blir det igen om hon någon mera gång vinner en hoppklass!

Strulisar på FKK!!

Men idag har Flingas nya leksaker kommit!

Beställde av en tjej som heter Sandra Pettersson som gör leksakerna själv.

Flinga gillade dom direkt, snacka om skillnad mot mina tråkiga saker!!

Dom här gick hem även hos en liten hund!