Blev lite annorlunda, Covid-19 hade lugnat sig lite men vi fortsatte att vara försiktiga med kontakter och ponnytrav var det nästan varje helg. Allt umgänge var utomhus och sällan mat på restaurang av någon sort.

I början av juli tog vi en tur till Småland och hälsade på Äzzets ägare ett par dagar. Avslutade trippen med ponnytravtävlingar på Östanåkra ponnytravbana. Det var en intressant upplevelse att komma tillbaka till ”1960-talets” trav. En bana på 400 meter som nästan var feldoserade i kurvorna. Parkeringen var en gräsyta och boxar fanns inte, utan det var ”spiltor” av järnrör som gick att hyra.

Vi hade Balade, Mickis och Äzzet med oss och ponnyerna kunde utan problem stå i lastbilen mellan loppen och vi selade vid bilen. Ny upplevelse när man är van vid faciliteter på de moderna travbanorna 🙂