I lördags startade Fridolf på Romme, Fridolf gjorde en fin säsongsdebut på tiden 2:38,7 vilket är 3,7 sekunder över rekordet som han satte mitt i sommaren 2017. Med 60 meter tillägg i ett lopp på 1140 m så tog han sig upp till en 6:e plats. Han har aldrig tidigare gått så fort vid säsongsstart. ??

?????
Mickis fick börja med ”Lilla påskägget” på hemmabanan Gävletravet på skärtorsdagskvällen med 180 meter tillägg på ett lopp på 1640 m så tog han sig upp till en 4:e plats på tiden 2:35,5 vilket är 2,1 sekunder över rekordet som är satt i början av september 2017 en solig dag på Rättvik.
?????

En riktigt bra start på säsongen, kusken/tränaren har gjort ett bra jobb med ponnyerna i vinter och hon kör dom minst lika bra som förra året!???

Balad och Alma kommer göra säsongsstart under april och lilla Bella har precis lärt sig dra sulky så vi får se när kval blir lämpligt för henne.