Det är måndag morgon, jag har nya arbetsuppgifter på jobbet som jag behöver förstå och framförallt ha mental vilja att verkligen leverera. Jag behöver påminna mig själv om den styrka som finns hos mig och min omgivning som gör att jag har orken och intresset att kasta mig in i nåt nytt! smiley

Jag letar upp Johanna och Mikedo seger från Gävle 16 december 2017 på Youtube och peppar med. Fantastiska kusk och ponny!
Ponnyn som har haft problem med hovar och mage som ställt till massor är äntligen på väg att bli frisk. 12 åriga kusken som tränar och sköter sina ponnyer dagligen, så väl värda denna seger!

Sen letar jag upp mitt och Hugos agilitylopp från SM 2013, lagfinalen. Där Hugo är på väg att hoppa ett hinder från fel håll men lyhörd som han är så ändrar han riktning och hoppar från rätt håll och det ger laget det efterlängtade SM-silvret!

Första bilden är Hugo på väg att ta hindret från fel sida, den som jag är på, hade han gjort det så hade vi blivit diskade och även laget. Men han lyssnade på sen information även denna gång, så det blev rätt och felfritt lopp.

Laget finns 25.40 in i filmen:
https://www.youtube.com/watch?v=2_ZtIvo-cSc&index=14&list=PLlAoOY8r6difuiYNI1X2HrplWkmqgENok

Att aldrig ge upp och att alltid kämpa ”ända in i kaklet” är viktigare än man tror även på jobbet. Nu är det dags att klura på GDPR och lösa problem i rätt ordning!
Ha en bra dag!