Just nu är jag i ett förvirrat skede i hundtränandet…

Tuffie och Flinga ska tävla klass 1 tre helger i rad nu (Rättvik, Strängnäs och Timrå)
Hugo är bara anmäld till Rättvik just nu.

Tuffie agerar ”försöks-kanin” när jag försöker förstå hur jag ska träna för att ”nån gång” ska kunna starta i jakt prov, om så vi ens bara kommer till start får framtiden utvisa.
På långfredagen ska vi till Valbo på träningsdag. Hade ju varit bra om vi kommit lite frammåt tills dess!

Multi han tränas i agility, mest av Johanna just nu, innan snön kom så var det några hinder hemma på gräsmattan som räckte bra. Men jag har lite ideér för hur vi ska gå till väga med denna lilla otroligt lättränade hund.

Hugo han fystränar mest, hittills bara lååånga promenader och lite cykelturer om vädret tillåter. Han är tunnare och mer vältränad än någonsin och åldern tar ut sin rätt med att han kan använda sin erfarenhet på ett annat sätt nu. Lite mera ”agility-muskler” behöver han inför säsongsstart som blir i Åland i maj (förutom Rättvik). Vi jobbar på det.

Multi ska på utställning i påsk i Kista, men jag har även denna gång en duktig handler! Fint ska det vara! smiley (eller snarare ska man betala så mycket för utställning så är det bättre att ha ett proffs till hjälp!)

Viltspår ska Tuffie också roa sig med! Så vi har planerat att avsluta påskhelgen med en två dagars viltspårskurs där jag hoppas vi kan klara av ett öppenklass prov sen.

Någonstans i detta ska Johanna och jag testa det här med Rallylydnad, vi har varsin privatlektion som vi vunnit, som vi ska utnyttja under våren.

Ida och Rex – dom har ett lugnt pensionärsliv hemma och går med på alla promender. Johanna tränar lite agility med Ida på small-höjd och Ida är glad! smiley

Förvirrat?? Lite kanske…

Heltidsarbete på kontor gör inte livet lättare! Men vi ska göra det bästa av det!

Många ideér och stora mål! smiley