Johanna och jag var till Norberg (Fagersta KK) och tävlade agility.

Hoppklass x 2 på lördagen.

Flinga var duktig i första loppet och kom 6:a (4:a pinnar) andra loppet hade hon tröttnat!

Tuffie var jätteduktig och kom 4:a i första loppet och fick sin allra första uppflyttningspinne!
Andra loppet så blev det lilte tok!

Agilityklass x 2 på söndagen.

Flinga var jätteduktig i första och gick felfritt och kom 7:a, i andra loppet var hon trött och strulig, men Johanna lyckades få henne felfritt i mål ändå, men med 3 tidsfel. Bra jobbat med en trött hund!

Tuffie var jättduktig och tyckte först att sandade kontaktfält var skumma! Hon stannade på toppen på a-hindret och funderade… Men sen gjorde hon ett fint kontaktfält och resten jätte bra, men råkade riva sista hindret. (de hade inte räckt till pinne med långa stopp på kontaktfälten)

Andra loppet så gick hon väldigt bra, en extra växel kom visst i, men kontaktfälten satt bra och tog lite tid igen. Hon gick rysligt fort in i slalom, vilket gjorde att hon sen missade mitt i och fick göra om, men för övrigt riktigt fin-fint! – Nöjd och glad matte!

Nu vill vi tävla mera!