Helgen som var så skulle vi tävla agility lag i Tierp, äntligen tävling på nära håll…

Men så hade Ulf aviserat om grym förkylning och jag var väldig otaggad efter som jag ligger efter med så mycket hemma och dessutom har Victor börjat ha åsikter om att jag alltid är borta och vi aldrig gör nåt vanligt roligt – alltså inte agility.

Laget blev klara med SM-kvalet två helger tidigare och var rätt nöjda så.

Anja var på resa och skulle komma hem sent på fredagskvällen, så hon fick inte riktigt vara med och bestämma nåt…

Så mitt förslag var tillslut att inte tävla alls, så för Lena och Ulf var det ett bra val, och Anja… hon fick bara gilla läget… ojoj… men här har vi lite olika utgångslägen liksom.

Istället så blev det simmhallen i Tierp med barnen på lördagen, Victors klass ska dit och göra sim prov om nån vecka så det var väldigt bra att han fick träna lite mera och ta simmärke. Även de andra tre (Johanna och kusinerna) var nöda med badet och lyckades med märkestagning.

Väl hemma blev det behövlig tid till hemma-fix.

Söndagen ägnades åt inköp och installation av nytt handfat, skåp och blandare. Vilket tog sin tid!

Victor och jag passade även på att shoppa lite på Stadium i Valbo så nu var det en nöjd 10-åring som fått den mamma-tid han ville ha.

Så jag är väldigt nöjd med att vi valde bort lagtävlingen i Tierp, men jag är väldigt sugen på att åka på agility individuellt eftersom Hugo fortfarande saknar en SM-pinne i agilityklass. (förra året var de hoppklass som saknades)

Får se om de blir nån tur till västkusten och tävling…