Nu är jag ifatt med bloggen!

Kan även berätta att lilla Tuffie eller Tuff som hon mest kallas nu är lite drygt 7 månader och en liten härlig hund som lyckas ”linda hussen om lillfingret” så att säga… Har visst mutat in sig i husses säng några nätter nu… hm.. undrar hur han tänkte nu??

Tuff börjar bli stor och har hittat på lite bus, tuggat lite på förbjudna saker och kräver klart mera sysselsättning nu än tidigare!

Hon har inte vuxit ikapp Ida på höjden ännu, Ida är ca 51 cm, men hon växer ännu!

Vi jobbar lite med apporteringsträning, men just nu använder hon tassarna mycket först innan hon lyfter en dummies, så vi jobbar lite på det.
Tips mottages tacksamt!!

Planen för kommande helg var att tävla agilitylag i Kungälv, men Ulf & Izi har valt att åka till Nordmaling istället, så då ställde vi in lagtävlandet. Vilket gör att vi får en agilityledig helg!! Så jag hoppas vi slipper regn och kan se till att lägga nåt litet viltspår i skogen istället!!
Frysen har fått två rådjursklövar, en älgklöv och en and… Så lite kul ska vi kunna ha!!