Sommaren har passerat i en grym fart!!

6 veckors föräldrarledighet har gått fort, började med 2 veckor hemmafix, finns mycket att göra hos oss. Många saker är det som ska sorteras och en heldel som ska till soporna!
Sen var det dags för Slottshoppet! 8 dagar i husbil vid Viiks slott, först en dag dag för alla förberedelser med iordningställande av banor mm.
Därefter 3 dagar med tävlingar för Hugo och Flinga, jag hade även banansvar vilket innebar att jag skulle se till att alla 3 banor skulle byggas om och att allt skulle gå i ett grymt tempo.
Till min hjälp hade jag två proffs, Erik Dahlin agilitypappa från Hofors som suttit i tält och tittat på agilitytävlingar i många år när fru och dotter tävlar och Per Tangfelt domare och agilitypappa från Smurflandet Bollnäs.
Vårt jobb på denna tävling gick väldigt bra och kul hade vi!!
Jag tävlade själv med Hugo och Flinga de två första dagarna, Hugo lyckades med en Sm-pinne i agilityklass, Flinga med en 4:e plats med nåt ynka tidsfel!

Dag 5 så var det vilodag, vilket vi verkligen behövde!

Sen var det dags för 3 dagar till med tävling, Ulf tävlade Hugo två dagar under veckan och lyckades med ett felfritt lopp med SM-pinne i Agilityklass – så Hugo var klar med halva SM-kvalet!
De två sista dagarna fick Jocke Tangfelt tävla med Hugo, dom hade aldrig tränat nåt förr men Jocke gjorde det bra!

Veckan i Viik var jätte kul!
Victor var med hela veckan och trivdes bra, Johanna och Flinga fick åka hem på torsdagen och var nöjda med det!

Efter Slottshoppet så var jag trööööötttt! Det var några dagar med husbilsstädning och tvätt mm som gjordes i slowmotion…

Men sen har vi hunnit med några dagsturer och haft en del besök av trevliga vänner!

Mest har vi varit hemma och haft det ganska lugnt!

Vi har haft en fin ponny hemma sen midsommar, Eva Öbergs shettis Emil har bott hos oss (och grannen) i sommar, en underbart trevlig och snäll ponny – Johannas har varit mycket nöjd med sin sommar i år!!