Sista helgen i februari har precis startat…. Barnen nattade och vovvarna och jag tar det lugnt, Hugo går på löpbandet, Ida som redan har gått sitt pass vill ha godis… Husse jobbar natt, så här är det lugnt!!

Sen jag skrev här sist så har Hugo blivit friskförklarad av Kjerstin på Ultuna och fick vara med och träna i Kungsör i måndags! Vilken kanonbra hall!! Varmt och skönt oc bra underlag. Barnen var med och dom blev som galna när dom kunde röra sig fritt utan vinterkläder, har aldrig sett dom springa såå mycket runt runt tidigare!! Uppenbart en härlig känsla för dom att slippa vinterkläder!!

Träningen gick väldigt bra, fick lite nya saker att tänka på, bara det att köra Hugo som Hugo och inte som Ida är ganska svårt. Hugo ser linjer i banan, så gör jag bara rätt så kommer han rätt, Ida ser allt framför henne som alternativ… Hugo var duktig! Lyxigt att få träna tre ekipage på tre timmar för Veronica!! Det var faktiskt värt resan, ca 48 mil hade jag åkt när jag kom hem…

Men vi började ju dagen med att titta på valparna hos Lena & Ulf, dom var 7 veckor när vi var där och såå söta och busiga!! Hoppas dom som ska flytta får riktigt bra hem!

Victor funderade på om vi inte skulle ha en med hem, men nej vi har ju redan fyra hundar…

Men nu har jag berättat om måndagen… Innan den var det helg och i lördags var vi på Tomtit i Södertälje med Lisa, Patrik, Robin & Pontus. Det var riktigt kul!! Kan man verkligen rekommendera till barn från typ 4-5 år och uppåt. Kul för vuxna med för den delen!! En riktigt kul dag!!

Hundarna fick vara hemma hela långa tråkiga dagen, men Flinga fick vara hos Tobias och Pernilla i Uppsala. Jag lämnade henne där på fredagen och hämtade på vägen hem på lördagen. Hon hade visst försökt leka med familjens pappis och det var visst inte så populärt, för övrigt tror jag hon skött sig bra, men inte alls identifierat sig med spetsarna (hon är ju en labbe?) jag hade hoppats att hon skulle kunna leka lite med Edit och testa livet som spets, men det gick inte den här gången. Vore bra att träffa spetsar lite oftare tror jag…

Jag var ledig måndag och tisdag och vi har hunnit med en del skidåkning i ett spår i skogen som grannen fixat, himla kul, lite guppigt och svår kört men roligt och nära!

I onsdags kväll var vi på bio premiär, Hotell gyllene Knorren, filmen som bygger på 2010 års jul kalender där en gris tävlar agility mot Lisa & Thomas malle Nana och andra agilityhundar var med som statister, himla kul film. Barnen gillade den!

Hugo var anmäld till helgens tävlingar i Hudik, men jag vågar inte låta honom starta redan efter sträckningen för några veckor sedan, har inte hunnit med rätt träning och risken för att skadan inte är helt läkt är för stor. Dessutom är det i kallt ridhus med svårt att värma upp ordentligt, så vi vilar oss i form till vårens tävlingar.

Nu har Hugo gått 20 minuter på löpbandet och nu är det dags att vila!