På måndagen fick Hugo träna i Bälinge, först ett pass med bana på förmiddagen och sen efter att jag varit i Uppsala och lunchat och shoppat så blev det ett pass till innan vi begav oss hem igen! Hugo var mycket duktigt!

I går var vi hemma och tog det lugnt mest hela dagen, en sväng för barnen på skidor när jag gick med vovvarna blev det. Men mest satt vi inne och spelade ToyStory spel på min dator. Det var kul!! På kvällen blev det promenade med vovvarna!

Lite struligt med alla fyra när Flinga löpt, men det har trots allt gått ganska bra! Hugo är duktig ändå! Men nu är löpet över, det är bara Hugo som ska fatta att det är så… Han é lite trög…

Nästan varje dag sen löpbandet skaffades så har Ida gått 20 minuter, Hugo började med 7 minuter men är nu uppe i 14 minuter och Flinga går 6-7 minuter per dag.

Ida tränar även på bollen och lite annat. Men nu är det dags att dra igång kavaletti träning för Ida och Hugo, de kan man göra inne så här års.

Men jag fattar inte hur jag ska kunna börja jobba igen den 11 januari… Kommer inte hinna med allt då…

Försöker hinna med att gå på löpbandet jag med, så det blir 10 eller 20 minuter en eller två gånger om dagen. Alltid nåt. Men nu har jag åkt på dum förkylning med hosta… Så det blir till att gå ett tag igen.

I dag har vi varit i Gävle och gått på Järnvägsmuseum, det var kul att se alla gamla tåg! Barnen gillade det!

Sen var det vattentrask för Ida på Gävle Hund & Katt!!

Vi har inga problem att få dagarna att gå här inte!!

Så i morgon ska vi till Bälinge och träna med Hugo och Flinga! Malin är bokad!