Måndag eftermiddag, har en paus på jobbet, klantade mig och åkte till jobbet som vanligt i morse… fast jag har ett möte nu i kväll kl 19.00 men det blir många timmar att vara ledig sen.

Söndagen var ganska lugn, försökte rensa upp i röran. Mycket att göra, jo det är ett evigt tjat om det här. Men har man saker överallt, och för mycket möbler så blir det ganska jobbigt… De måste städas upp!! Måste bara fixas!! Jag trivs inte i röran!

Några möbler hamnade på blocket, men ingen intresserad med vett har hört av sig, nån med skambud, men där går gränsen…

Några barnkläder i bra skick hamnade på tradera, får se om jag blir av med nåt…

Har grymt mycket barnkläder som också ska sorteras, har lämnat en hel del till Lukas i Hudik och till Elin (Petras dotter) men det är mycket kvar… upp till storlek 100 finns hos oss om någon är intresserad, mycket varierande skick. Har lite svårt att kasta kläder, skickar hellre till behövande nån annanstans än slänger.

Sen finns det massor av allt, det måste sorteras och avskaffas på olika sätt.

Tobbe bytt däck på bilarna i går och tvättade dom, de behövdes verkligen!! Dessutom har han kapat och tagit in massor med ved – duktig han!!

I morgon ska vi till Florasträdgård i Öregrund och SKTFs styrelse ska ha planeringsdag! Himla trevligt! Börjar med frukost kl. 8.00 brukar alltid vara lyckat!

Men innan dess blir det troligen en lång morgon promenad!